Tuinontwerp: passend en praktisch

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw woonplezier. U moet er vooral van kunnen genieten. Ook als u er niet te veel werk van wilt hebben, zijn er veel mogelijkheden voor een praktische én groene tuin.

Hovenier Roelof Westert staat voor stijlvolle tuininrichting die goed past bij het dagelijks gebruik. Wij helpen u graag met een persoonlijk ontwerp.

Opname op locatie
Voor het maken van een tuinontwerp komen wij bij u langs. We nemen uw tuin, de beschikbare ruimte en ligging in ons op, maar luisteren vooral. Wat zijn uw wensen? Hoe wilt u de tuin gebruiken? Daar waar we zien dat uw wensen niet reëel zijn, geven we dat gelijk aan. Wij vinden dat een tuin mooi moet blijven met onderhoud dat te overzien is.

hovenier roelof westert


Uitgewerkt tuinplan
We werken een tuinplan in detail voor u uit. Gewoon op papier, uiteraard op schaal en in kleur. Samen met de voorgestelde beplanting, mogelijke bestrating en ander materiaal voor bijvoorbeeld plantenbakken, schutting of vijver leveren we een compleet voorstel inclusief een offerte.

Deskundig advies
Als vakbekwaam hoveniersbedrijf mag u deskundigheid van ons verwachten. Dat betekent voor het ontwerpen van uw tuin:
• smaakvol en praktisch ontwerp waar u het hele jaar door plezier van heeft
• overleg met specialisten in grondwerk, bestrating en timmerwerk
• eerlijk advies, ook als we iets af moeten raden

Of het nu om een grotere of juiste kleine tuin gaat, bestaand of nieuwbouw, onze uitdaging is een persoonlijk ontwerp. Daarom adviseren wij om het in een keer goed te doen. Dan is het resultaat naar wens en blijven de kosten beperkt.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over onze werkwijze of visie op het ontwerpen van tuinen, bel of mail voor contact met hovenier Roelof Westert.