Over Hovenier Roelof Westert: passie voor tuinwerk

Hoveniersbedrijf Roelof Westert is ontstaan uit passie voor tuinwerk, een drive om te leren en kennis weer door te geven.

Roelof Westert: ‘’Mijn wens om naar de Tuinbouwschool te gaan werd door omstandigheden destijds niet vervuld. 13 jaar lang werkte ik als vrachtwagenchauffeur, maar een echte chauffeur heb ik me nooit gevoeld en ik miste op den duur de afwisseling en creativiteit. Het hoveniersvak bleef trekken. Ik vond een opleiding die ik naast mijn baan kon volgen en het hovenierswerk begon eigenlijk gelijk al te lopen. Mensen vroeg mij steeds meer om advies en hulp. Toen dit na een paar jaar niet meer te combineren was met mijn baan als chauffeur, besloot in 2013 volledig voor mijzelf te beginnen. Ik kan met recht zeggen dat ik nu eindelijk doe wat ik het allerliefste doe!’’

Voornamelijk particulieren
Met ons bedrijf bedienen we voornamelijk particulieren. Van jonge mensen die minder tijd hebben voor de aanleg of het onderhoud van hun tuin. Tot oudere mensen die het onderhoud uitbesteden omdat het ze zelf te zwaar wordt. We werken in de regio Meppel, De Wolden, Hoogeveen. Dichtbij huis, dat houdt ons flexibel. Is het wat verder weg? Geen probleem, in overleg is veel mogelijk.

Meedenken en adviseren
Hoveniersbedrijf Roelof Westert staat voor het verzorgen van tuinen die in alle opzichten passen bij de gebruikers. ‘’Als ik een ontwerp maak of een tuin aanleg, neem ik mensen gelijk mee naar de onderhoudssituatie. Wie gaat dat doen, hoeveel tijd is ervoor? Onderhoud moet leuk blijven. Dat kan heel goed door slimme keuzes te maken in bijvoorbeeld de beplanting en bestrating.’’ Naast overleg met de vakmensen waarmee ik samenwerk, houd ik het dicht bij mijzelf. Eigenlijk lever ik mijn diensten zoals ik het zelf thuis ook zou doen. Smaakvol, praktisch en goed verzorgd.’’


hovenier roelof westert
hovenier roelof westert

Kennismaken?
Heeft u hulp bij uw tuin nodig, vragen over onze diensten of de kosten? Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.