Tuinonderhoud voor meer plezier

Het onderhouden van een tuin kan u te veel werk of gewoonweg te zwaar zijn. Een verzorgde tuin is veel waard. Een prettige plek om te zitten, lekker te spelen of van te oogsten, daar wilt u blijvend van genieten.

Wij onderhouden tuinen in de omgeving van Meppel, De Wolden en Hoogeveen. De onderhoudswerkzaamheden stemmen we af op uw wensen. Van gazon maaien, borders bijhouden, snoeiwerk tot het schoonhouden van bestrating en vijvers. Voor de ene tuin is dat op wekelijkse basis, bij de ander is een aantal keren per jaar voldoende. Net wat u nodig heeft.

Tips over snoeien, bemesten en meer
Ook als u zelf het een en ander kunt doen, geven wij u graag onderhoudstips. Zo weet u misschien dat bemesten belangrijk is voor een mooi gazon. In de winter is kalk nodig, in het voorjaar een verticuteerbeurt en bemesting. En vervolgens in de zomer een tweede bemesting met bij voorkeur organische mest. Zo blijft u gazon nog langer mooi. Voor advies over snoeien en onkruidbestrijding kunt u ook bij ons terecht.

hovenier roelof westert
hovenier roelof westert


Heeft u een vraag over onderhoud van gazon, border of vijver? Geef deze via de mail of app aan ons door en u ontvangt onze tips.

Alles in eigen hand
Omdat we niet alleen tuinen onderhouden, maar ook tuinen aanleggen en ontwerpen hebben we alle machines zelf in huis; materiaal om te frezen, snoeien, verticuteren en versnipperen. Voor onze dienstverlening betekent dat:
• flexibele inzetbaarheid
• concrete afspraken over wanneer we wat komen doen
• 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, telefonisch en per mail vlot bereikbaar

Geïnteresseerd?
Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen en tegen welke kosten? Bel, mail of Whatsapp voor meer informatie.