Tuinaanleg volledig geregeld

Bij de aanleg van een nieuwe of te renoveren tuin komt veel kijken. Een hovenier is niet de enige persoon die aan het werk gaat. Om te voorkomen dat het coördineren van alle werkzaamheden u veel tijd, stress en geld gaat kosten, nemen wij u de volledige aanleg uit handen.

Hovenier Roelof Westert is uw enige contactpersoon. Van tevoren maken we duidelijke afspraken over wat er moet gebeuren, wie wat gaat doen en we bepalen we een planning.

Totale coördinatie
Onderdeel van de coördinatie is de levering van beplanting en andere materialen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale kwekers en een vaste groothandel. Als u liever zelf uw planten en bijvoorbeeld schuttingmaterialen inbrengt, is dat geen probleem. Ook voor de afvoer van oud plantenmateriaal en grond kunt u ons inschakelen. Wij regelen het graag.

Zand of grond leveren
Alleen wit zand of zwarte grond nodig voor uw tuin? Wij bezorgen de gewenste hoeveelheid bij u thuis, maar met uw aanhanger bij ons langskomen kan ook. Bel van tevoren even wanneer u wat nodig heeft.

hovenier roelof westert
hovenier roelof westert

Duidelijke afspraken en overleg
Wij houden van duidelijkheid en zorgvuldigheid. Dat betekent dat wij volgens afspraak werken. Mocht het weer roet in het eten gooien of een levering vertraagd zijn, dan hoort u dat van ons. Wij zoeken in overleg altijd naar oplossingen.

Eerlijk advies
Het aanleggen van een tuin is een project waar wij ons verantwoordelijk voor voelen. Naast duidelijke afspraken kunt u hierop rekenen:
• uitvoering volgens vooraf uitgetekend ontwerp; door ons of uzelf geregeld
• eerlijk advies over bijvoorbeeld een goede ondergrond en geschikte beplanting
• volledige afstemming met alle andere uitvoerende partijen, zoals grondwerker, stratenmakers en timmerlieden

Meer weten?
Voor meer informatie over onze werkwijze of een concrete aanvraag, kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen. U hoort dan snel van ons.